Volg ons op:

wij trekken aan de bel

22-03-2017

‘Wij trekken aan de bel!’
En hoe! Alle kinderen kinderen van Het Kompas hebben weer vol overgave ‘aan de bel’ getrokken om aandacht te vragen voor alle kinderen in de wereld voor wie het nog niet de gewoonste zaak van de wereld is om naar school te kunnen gaan.

We hadden hierbij gelukkig hulp van een paar heel bijzondere gasten! Onze eigen jeugdburgemeester Anika Musters heeft, samen met meneer Gerrit-Jan, de presentatie verzorgd. Bijzonder blij waren we ook met de hulp van Sven van Hemert. Hij is blind en zit bij ons op school in groep 3. Ook al houdt hij niet zo van herrie, toch wilde hij ons helpen door het startsignaal te geven voor een oorverdovende minuut herrie. Sven heeft dit buitengewoon goed gedaan. We hadden ook nog bijzondere gasten: superleuk was het, dat ook enkele bewoners van het Thomashuis ons hebben geholpen met herrie maken.

De grote verrassing was dat alle kinderen samen met Nikki Habraken van dansschool KiX ook nog een heuse flashmob ingestudeerd hadden, heel knap en ontzettend goed gedaan!

En nu… gaan we met z’n allen gewoon door met sparen in de spaarpotjes… We kunnen immers best wat missen voor zo’n mooi goed doel!!

Allemaal weer bedankt!!

Wil je de foto's zien: klik dan hier