oorkonde Liliane Fonds 2016

Oorkonde Lf 2016

‘Wij trekken aan de bel!’ En hoe! Na een ochtend vol met mooie gastlessen door vrijwilligers van het Lilianefonds, hebben onze kinderen vol overgave ‘aan de bel’ getrokken om aandacht te vragen voor alle kinderen in de wereld voor wie het nog niet de gewoonste zaak van de wereld is om naar school te kunnen gaan.

We hadden hierbij gelukkig hulp van een paar heel bijzondere gasten! Wethouder Kees van Bokhoven was als echte ‘Nieuwkuijker’ namens de Gemeente Heusden aanwezig. Bijzonder blij waren we ook met de hulp van Jelle de Bonth, ook uit Nieuwkuijk. Hij is doof en zit daarom op een andere school. Hij had  speciaal vrij gekregen om bij ons het start- en eindsignaal te geven van de oorverdovende minuut herrie. Hij heeft dit buitengewoon goed gedaan en kreeg daarvoor een mooie oorkonde.

Ook ‘Het Kompas’ kreeg een heel bijzondere oorkonde van Els van het Lilianefonds. De leerlingen van Het Kompas sparen al 20 jaar voor het Lilianefonds en hebben daardoor maar liefst 70 leerlingen kunnen helpen. SUPERGOED!! Het Lilianefonds is dan ook heel blij met Het Kompas! En wij…wij gaan met z’n allen gewoon door met sparen in de spaarpotjes…  (Bedankt Janinne van Veluw, voor het al die jaren steeds weer regelen van de opbrengsten!) We kunnen immers best wat missen voor zo’n mooi goed doel!!

Allemaal weer bedankt!!