Volg ons op:

juf Annemarie

Vanmiddag is Mia Mollee, de oprichtster van Teachers4Teachers, op school geweest om de cheque van de sponsorloop in ontvangst te nemen. Ze was verrast dat er zoveel geld was opgehaald door alle kinderen van het Kompas: €2270,=
Iedereen heel erg bedankt voor alle inspanningen, en wie weet bedenken we volgend jaar weer een mooie actie voor Teachers4Teachers. Juf Annemarie ziet dat wel zitten!

WAUW!!!
Een mooie zonnige ochtend voor de sponsorloop voor Teachers4Teachers. Iedereen heeft zo zijn/haar best gedaan om geld op te halen deze week en vanochtend werd er door alle kinderen heel hard en veel gelopen. Er is al een voorlopig bedrag van € 2062,85 opgehaald! Wat super gedaan. Dit geld wordt gebruikt om het onderwijs in Kenia op een hoger plan te krijgen.
Een groot applaus voor de Kompaskinderen en alle ouders en mensen die hebben gesponsord.
Dank jullie wel allemaal, Juf Annemarie

Beste ouders, verzorgers en sponsors,


In februari mocht ik met de stichting Teachers4Teachers mee naar Kenia.
Voor mijn reis ben ik de klassen rondgegaan en heb ik verteld wat ik daar ging doen.
De kinderen hebben mij gevolgd via de site www.polarsteps.com onder de naam teachers4teachers annemarie timmermans.

Ik heb workshops gegeven aan Keniaanse collega’s en meerdere scholen bezocht. Daarnaast heb ik veel gesproken over onderwijs: Uitwisselen van ideeën, leren van elkaar, elkaar inspireren, samen zoeken naar oplossingen, het wakker maken van kennis en motivatie en dat allemaal met hetzelfde doel: De ontwikkeling en vorming van kinderen, ofwel
EDUCATION IS FUTURE

Inmiddels ben ik een paar weken terug en ben opnieuw in de klassen geweest om foto’s van mijn avontuur te laten zien en vragen te beantwoorden.

Om de stichting Teachers4Teachers te helpen met hun mooie werk, wil ik een sponsorloop houden op 5 april. Het geld wat we ophalen gebruikt de stichting voor verbetering van het onderwijs in Kenia.
U kunt deze leerling sponsoren door een van tevoren afgesproken totaalbedrag in te vullen, ongeacht het aantal rondjes dat er wordt gelopen. Vul uw gegevens in op het intekenformulier en het is fijn als u direct het sponsorbedrag meegeeft.

Komt u ook alle kinderen aanmoedigen op 5 april vanaf 11.45 uur?

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw steun.

Annemarie Timmermans,
intern begeleider KBS Het Kompas
annemarie.timmermans@scalascholen.nl

Annemarie Kenia 1

De "schoolreis" van Juf Annemarie is voorbij. We zijn benieuwd naar het vervolg.

Img 4968

 

Annemarie Kenia 2