Volg ons op:

Kanjerproject

Kanjeren in groep 7

"In groep 7 werken we met de kanjer van de week. Elke week staat vijf dagen lang één kind uit onze klas even in het zonnetje. Deze kanjer neemt vier persoonlijke dingen mee, waar hij/zij iets over wilt vertellen. Op de vijfde dag laat de groep aan de kanjer zien hoe zij de kanjer als persoon zien met een zogenaamde petten-kwadrant. Ook schrijft elk kind een compliment op over onze kanjer en wordt met een foto's in het zonnetje gezet. Dit alles wordt gebundeld en mag de week er op mee naar huis, zodat de kanjer thuis kan vertellen hoe het is geweest.

Op deze manier leren de kinderen elkaar nog persoonlijker kennen, leren elkaar feedback te geven en het beste in elkaar te zien. Op de foto's zie je het pettenkwadrant en het zonnetje van Vince."

20161202 143602

20161202 143902

Kanjeren in groep 1/2B

Kanjer Groep 7 2016

FILMPJE

Kanjertraining groep 5
Hallo allemaal! Ook in groep 5 zijn we al echte 'Kanjers'! We besteden elke week aandacht aan de Kanjertraining en we willen jullie graag laten zien wat 'Ontwokkelen' is. We doen deze leuke activiteit omdat je er veel van kan leren, zoals bijvoorbeeld goed samenwerken, rekening houden met elkaar, elkaar vertrouwen en behulpzaam zijn. Bovendien hebben we er nog veel plezier bij ook!!

Groetjes van groep 5!

Onze KOMPAS Kanjer-etalage!

Kanjer -etalage

Kanjer 1Kanjer 3

Kanjer 2 Kanjer 4