Volg ons op:

Buitenschoolse opvang

Midden in het dorpse centrum van Nieuwkuijk, naast de kerk, ligt basisschool Het Kompas. Hier in dit multifunctionele gebouw bieden wij kinderen voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang aan. Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan we met de BSO-kinderen op bezoek bij BSO Kids en Co.

 

Ruimte

De BSO-kinderen hebben een eigen groepsruimte waar ze in alle ontspannenheid kunnen lunchen, spelen of uitrusten. Er is een knusse lounchehoek, huishoek, timmerhoek en een grote stamtafel om gezellig samen aan te eten, knutselen of een spelletje te doen. Tevens is er in de hal speelruimte. Verder is er inpandig een mediatheek en grote speelzaal aanwezig waar de kinderen onder toezicht van onze medewerkers gebruik van mogen maken. Rustig een boek of tijdschrift lezen, een spelletje doen op de computer of naar hartenlust rennen en bewegen. Het Kompas biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte!

 

Eigen keus in Spetterende activiteiten

BSO Octopus locatie Kompas werkt niet met een vaste groepsindeling. Net als thuis, kiest uw kind zelf wat het wil gaan doen. De verschillende ruimten en de inzet van spetterende dagactiviteiten en mini-workshops biedt kinderen de mogelijkheid om zelf te kiezen wat zij wanneer willen doen. Opvangtijd is tenslotte vrije tijd. We maken van deze activiteiten gebruik van de expertise van bewegingsspecialisten voor sport en spel activiteiten en beeld kunstenaars voor creatieve activiteiten. BSO Octopus locatie Kompas werkt nauw samen met BSO Kids en Co.

 

Zwemaanbod

In samenwerking met de zwemvereniging bij Die Heygrave biedt Mikz kinderen de mogelijkheid om tijdens BSO-tijd zwemles te krijgen van gediplomeerde zweminstructeurs. Het vervoer naar het zwembad verzorgt Mikz voor u. 


Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze/aanpak? Dat kan. Loop een keer vrijblijvend binnen bij onze buitenschoolse opvang. Wij leiden u graag rond en geven alle uitleg die u wenst. Ontvangt u liever eerst (schriftelijke) informatie? Stuur ons dan een mail (info@mikz.nl) of maak een afspraak met onze planningsmedewerker. U krijgt ons informatiepakket zo snel mogelijk thuisgestuurd.

 

Presentatie BSO;

 

BSO