Volg ons op:

Buitenschoolse opvang

Midden in het dorpse centrum van Nieuwkuijk, naast de kerk, ligt basisschool Het Kompas. Hier in dit multifunctionele gebouw bieden wij kinderen voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang aan. Op woensdag- en vrijdagmiddag spelen we bij BSO Belle Fleur.  

Na schooltijd vangen we basisschoolleerlingen op in een sfeervolle en gemoedelijke omgeving. BSO Kompas bestaat uit een groepsruimte en hal met een loungehoek, huishoek, bouwhoek, timmerhoek en een theater- en make-uphoek. De kinderen weten precies wat ze aan ons en aan hun leeftijdsgenootjes hebben. Ze zoeken elkaar op en vinden elkaar in het ondernemen van diverse activiteiten.  

Als pedagogisch medewerksters kijken we altijd naar de behoefte van het kind: waar bestaat vandaag behoefte aan? Met een luisterend oor spelen we daarop in. Zodra school is afgelopen, vangt ons team de kinderen op in de eigen groepsruimte voor een gezamenlijk fruitmoment. Even bijkomen van de afgelopen dag en daarna weer vol energie aan de rest van de middag beginnen. Vanaf dat moment kiezen ze zelf wat ze graag willen doen. Knutselen of kokkerellen, voetballen, een spelletje spelen of samen een toneelstuk bedenken. 

Meer informatie 

Ben je nieuwsgierig geworden naar BSO Kompas of vakantieopvang? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl.